Hoe werkt het?

Een eerste gesprek is vooral bedoeld om zicht te krijgen of het contact tussen jou en mij aangenaam genoeg is om goed samen te kunnen werken. Uiteraard is dit ook een eerste kans om over jouw vragen en noden te horen. Voor mij is dit een intakegesprek en dus een kans om ook achtergrond informatie te verzamelen en noteren.

In verdere gesprekken vertrekken we altijd vanuit jouw vragen, noden en wensen. Op basis hiervan zetten we doelen en bekijken we op welke manier we die doelen kunnen bereiken. Afhankelijk van de situatie gaan we werken met oefeningen en thuiswerk.

Ik vind dat elk pad uniek is en de schoenen om daarop te wandelen hebben allemaal een andere maat. We bekijken dus altijd samen wat past en wat haalbaar is qua timing, frequentie en lengte van het traject dat we gaan afleggen. Ook de manier waarop we jouw vragen gaan benaderen zal dus afhangen van jouw specifieke situatie.

Waar?

Dit zal ook afhangen van de situatie. Normaal gezien gaan de afspraken door in de praktijk. Goed om te weten: de praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping.
Het adres is Kweepeerstraat 34, 9032 Wondelgem .
Indien nodig kan het ook bij jou thuis (binnen groot Gent).

Als je nog een andere optie liever hebt, neem maar contact op en we bekijken het samen. We vinden vast iets dat past!

Praktijkkamer "Ooh mama toch!" met blauwe fauteuils, tafel en schilderij

Aandachtspunt

Baby’s zijn altijd welkom op een gesprek! Soms kan dit het gesprek zelfs bevorderen als je je baby nog moeilijk achter kan laten, of als je borstvoeding geeft, of om een andere reden.

Prijs en betaling

Een gesprek duurt ongeveer een uur en kost €50 in de praktijk en €60 met verplaatsing. Betaling kan bij voorkeur met de Bancontact-app of contant.

Annulatie

Als je om welke reden dan ook niet kan komen, annuleer alstublieft tijdig jouw afspraak. Dit kan via telefoon, sms of e-mail. Op deze manier kan ik de tijd die ik voor jou geblokkeerd had op een andere zinvolle manier gebruiken. Bij een laattijdige annulatie (minder dan 24 uur op voorhand) of onaangekondigde afwezigheid zal de helft van het afgesproken tarief aangerekend worden.